Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Taidekerhoja kouluilla

AJANKOHTAISTA:

Taidepolut -hanke on toteuttanut kevätkaudella 2019 työpajoja osana koulupäivää. Harjulan koululla vietettiin työpajapäivää valokuvauksen, sekä musiikin parissa. Toteuttajina olivat valokuvaaja ja valokuvauksen opettaja Amanda Lehtola, sekä Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston musiikin opettajat Satu Kaarisola-Kulo ja Mari Uusitalo. 

Huhti-toukokuussa Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston opettajat Satu Kaarisola-Kulo ja Mari Uusitalo toimivat noin kahtena aamupäivänä viikossa Anttilan koululla. He ovat järjestäneet eri luokille musiikillisia hetkiä sekä työpajoja muun koulupäivän ohessa. Heidän myötä on voitu todeta, että musiikkiharrastaminen sujuu monialaisesti osana koulupäivää. Huhtikuun lopussa toimintaa täydensi Heikki Kulon vierailu sellon soiton merkeissä.  

 

                        HANKE TARJOAA KOULUPÄIVÄN JÄLKEISTÄ KERHOTOIMINTAA JÄLLEEN SYYSLUKUKAUDELLA!!                 

                                                              


 

Taidepolut-hanke tuo taideharrastuksia koulujen toimintaympäristöön koulupäivien jälkeisenä aikana. Siten harrastaminen on helppoa ja yksinkertaista. Opetuksesta vastaavat eri taidealojen opettajat järvenpääläisistä taideoppilaitoksista. Toiminnan sisältö vaihtelee koulukohtaisesti ja on alkuvaiheessa toiminut ainoastaan muutamilla pilottikouluilla.

 


 


KUVATAIDETTA, SIRKUSTA, VALOKUVAUSTA, ANIMAATIOTA, TEATTERIA, YMPÄRISTÖTAIDETTA, KÄSITYÖTÄ, TUBETTAMISTA, UKULELE-TYÖPAJOJA, TANSSIA,... 

                                                                                        JOKAINEN VOI OLLA ARTISTI

 

 

Netland-tuotantoa