Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Liikkuva opiskelu Järvenpäässä

Liikkuva opiskelu Järvenpäässä -hankkeen tavoitteena on kehittää Järvenpään lukiolle ja Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle yhteistyössä liikuntaa ja fyysistä aktiivisuutta edistävä opiskelijalähtöinen toimintamalli. Mukana kehittämistyössä ovat myös Keski- Uudenmaan koulutuskuntayhtymän Järvenpään toimipisteet sekä ammattiopisto Spesian Järvenpään toimipiste. Hankkeen hallinnoivana tahona toimii Järvenpään kaupungin lukio, ja yhteistyötahona on Seurakuntaopiston Järvenpään kampus.

Hankkeessa kehitetään jatkumoa kaupungin varhaiskasvatuksen Liikkuva lapsuus ja perusopetuksen Liikkuva koulu -hankkeissa kehitetylle lasten ja nuorten liikunnan edistämisen toimintamallille Järvenpäähän. Tärkeässä roolissa on opiskelijoiden osallistaminen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä yhteistyö seurojen ja järjestöjen kanssa.

Tavoitteena on lisätä nuorten liikkumista ja fyysistä aktiivisuutta opiskeluaikana sekä olla liikunnan näkökulmasta mukana kehittämässä Järvenpääläistä harrastustakuun kokonaisuutta nuorille.

      Liikkuva opiskelu

Liikkuva opiskelu Järvenpäässä -hankkeen 1. toimintakausi on 01.08.2019 – 29.10.2020.

 


Jyri Marjamäki

Liikuntapalveluiden asiantuntija

040 315 2407

jyri.marjamaki@jarvenpaa.fi

 

 

Netland-tuotantoa