Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Taidepolut järvenpääläisille lapsille ja nuorille

                                             Taidepolut1 logo

Taidepolut on Järvenpään kaupungin kaksivuotinen kehittämishanke, jonka tavoitteena on parantaa taiteen perusopetuksen saatavuutta, sekä lasten- ja nuorten taide- ja kulttuuriosallisuutta sekä -kasvatusta. Harrastustoimintaa toteutetaan useiden eri toimijoiden yhteistyönä. Taidepolut –hanke täydentää varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen taide-ja kulttuurikasvatusta kouluilla. Hankkeella halutaan tukea myös perheiden harrastusmahdollisuuksia. Taidepolut -toimintamalli toteuttaa harrastustakuuta ja on osa kokonaiskoulupäivän kehittämistyötä.

Taidepolut - mallissa huomioidaan lasten ja nuorten eri ikätasot, sekä erityisryhmät ja maahanmuuttajataustaiset lapset ja nuoret. Taidepolut – hankkeessa pyritään lisäämään hyvinvoinnin kokemuksia jo varhaisessa vaiheessa syrjäytymisen estämiseksi.

Taidepolut -toimintaa toteutetaan koulupäivien jälkeen kerho- ja työpajatoimintana, sekä koulupäivien yhteydessä työpajoina ja taideoppitunteina.

Hankkeen aikana rikastutetaan myös päiväkotien musiikkikasvatusta. Päiväkotien käyttöön on laadittu liikkuva Musiikkikärry, joka tuo lisäväriä päiväkotien ja esiopetuksen taide- ja musiikkikasvatukseen."

 


Hankekoordinaattori: Outi Pekkarinen

outi.pekkarinen@jarvenpaa.fi

+358403152615

 

                       TP_Break   TP_microphone-1804148_1280

                         


                                                                                                                                                                         

Netland-tuotantoa