Hakusanalla ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Liikkuva Koulu Järvenpäässä

liikkuva koulu logo

 

Liikkuva Koulu Järvenpäässä -hankkeen 3. hankekauden tavoitteena on lukuvuonna 2018 - 2019 vahvistaa edellisten hankekausien aikana luotuja rakenteita ja käytänteitä liikunnallisen ja toiminnallisen koulupäivän edistämiseksi. Tavoitteena on saavuttaa sellainen rakenne perusopetukseen, johon hankekauden päätyttyä voidaan helposti liittää varhaiskasvatus osaksi lasten ja nuorten liikunnan edistämisen toimintamallia Järvenpäässä. Tärkeässä roolissa on yhteistyö seurojen ja järjestöjen kanssa, sekä lasten ja nuorten osallistaminen toiminnan eri vaiheisiin, suunnittelusta arviointiin.

Tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten liikkumista ja toiminnallisuutta koulupäivissä sekä olla liikunnan näkökulmasta mukana kehittämässä Järvenpääläistä harrastustakuun kokonaisuutta. Liikkuva Koulu Järvenpäässä -hankkeen tavoitteena on lisätä perusopetuksen henkilöstön osaamista toiminnallisesta opetuksesta. Tarkoituksena on järjestää hankekauden aikana toiminnallisen oppimisen koulutuksia niin, että mahdollisimman moni perusopetuksen henkilöstöstä pääsee osallistumaan koulutuksiin.

3. hankekauden kokonaiskesto
01.08.2018 - 30.06.2019


 

Liikkuva Koulu Järvenpäässä -hanke

Hankekoordinaattori Jyri Marjamäki

040 315 2407

jyri.marjamaki@jarvenpaa.fi

 


 

Netland-tuotantoa